Hoe begin je

Begin vandaag met jouw avontuur

Let's get started

Starter Bundle

Hoe begin je

Met een Starter Bundle maak je meteen een goede start bij het integreren van de etherische oliën in je dagelijks leven.

De Starter Bundle is samengesteld door Young Living met daarin de 11 meest gebruikte oliën die heel breed inzetbaar zijn. De oliën kunnen o.a. ondersteunen bij een goede nachtrust, immuunsysteem en weerstand, (gezicht)verzorging, buikklachten, spieren, extra focus, vrijer ademen bij verkoudheid, stress, maar ook zeker op emotioneel vlak.

Daarnaast zijn er een aantal oliën ook zeker geschikt voor jouw kind(eren). Ik gebruik de oliën ook voor mijn twee meiden. Denk aan slecht (door) slapen, snotneuzen, darmkrampjes, overprikkeling, ontspanning etc.

Welke Diffusers Zitten Er in de starter bundle

Starter Bundle Diffusers
  • Prachtig is deze he. De Queen van alle diffusers, de Aria
    Deze diffuser is van hout met een glazen dome. Voorzien van licht en geluid opties en een audio kabel om je eigen muziek af te spelen. Bij deze bundle zit een 11 oliën box, V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex 58ml, sample flesjes, rollerbal fitment en een zakje NingXia Red.
    In deze kit zit een product waarde van ruim € 544,96,-
  • Hou je meer van een boho stijl dan is deze Desert Mist een plaatje voor in jouw interieur. Voorzien van licht en interval opties waaronder een flikkerend kaarslicht. Bij deze bundle zit een 11 oliën box, V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex 58ml, sample flesjes, rollerbal fitment en een zakje NingXia Red.
    In deze kit zit een product waarde van ruim € 341,20,-
  • Deze DewDrop diffuser past in ieder interieur. Geheel van plastic dus ook kinderhand vriendelijk 😉 Ook deze diffuser heeft 11 lichtopties, waaronder een flikkerende kaars en een interval stand. Bij deze bundle zit een 11 oliën box, V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex 58ml, sample flesjes, rollerbal fitment en een zakje NingXia Red. In deze kit zit een productwaarde van ruim € 338,04,-
  • De nieuwste Haven Ceramic diffuser is chique, compact en zorgvuldig handgemaakt van natuurlijk porselein en past dankzij het moderne ontwerp in ieder interieur. Dit pareltje kan tot wel vier uur verstuiven en is voorzien van drie automatische timers. Naast de diffuser van hoge kwaliteit krijg je 11 breed inzetbare oliën erbij, V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex 58ml, sample flesjes, rollerbal fitment en een zakje NingXia Red. In deze kit zit een productwaarde van ruim € 318,69,-

De Starter Bundle is de voordeligste manier om te starten. Enkel al de 11 oliën uit deze bundle hebben een waarde van minimaal €235,-.
Voor de actuele prijzen stuur me een berichtje via het contactformulier.

Welke oliën zitten er in een starter bundle

loyalty rewards

Voordelen

Als je de Starter Bundle aanschaft krijg je een eigen account en koop je alles voor inkoopprijs.
Dit scheelt ongeveer 24%. Je kunt daarnaast meedoen met een maandelijks spaarprogramma, Loyalty Rewards.
Je spaart daarmee (sneller) voor gratis promo’s en krijgt regelmatig een extra olie/product/diffuser bij je bestelling.
Na 24 maanden ontvang je zelfs de ARIA DIFFUSER geheel GRATIS!

Ook spaar je 10-25% van je bestelling in punten die je kunt inleveren voor gratis producten.

Een Starter Bundle geeft je ook de mogelijkheid om zakelijk aan de slag te gaan met Young Living, als (side) business.
Er is een speciale mentorship die je alle ins en outs vertelt wat je moet weten voordat je begint.
Dit is uiteraard niet verplicht.


Maak Van Je Kids "Little Oilers"

Speciaal voor de kleine avonturiers zijn er de KidScents oliën.
Oliën speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 2 jaar.
Deze oliën zijn reeds verdund en direct inzetbaar op de huid en in de diffuser zoals deze schattige Feather The Owl

Etherische olie en kinderen kan prima samen. Gebruik alleen wel je gezond verstand. Omdat deze pure etherische olie zo ontzettend krachtig is kan ik het me voorstellen dat het spannend is om te gebruiken bij kinderen. Ik help je graag op weg met mijn ervaring.

Voor de allerkleinste kunnen we etherische olie inzetten zonder dat we dit direct toepassen en op de huid smeren. Denk aan een diffuser of op de huid via de ouder. Vanaf 6 maanden kun je etherische olie gebruiken op de huid. Dit kan alleen verdund!